Politica de rezervare

Rezervarile pot fi solicitate prin paginile de internet www.villatamara.ro, prin email (villatamarabucuresti@yahoo.com), sau telefonic (+40 722 456 036, +40 314 204 705, +40 771 392 806) si sunt valabile numai in urma confirmarii lor de catre unitatea turistica Villa Tamara.

Ziua hotelieră începe la ora 14:00 și se încheie cel mai târziu, a doua zi la ora 12:00.

Check in nu mai devreme de ora 14:00

Check out nu mai tarziu de ora 12:00 a.m

În cazul în care în ultima zi de sejur spațiul de cazare rămâne ocupat după ora de check-out, turistul va achita contravaloarea a 50% din tariful de cazare pentru spațiul astfel ocupat, iar in cazul intarzierii eliberarii camerei dupa ora 18:00 camera se va achita integral.

Copiii intre 0-3 ani pot fi cazati gratuit daca impart acelasi pat cu parintii.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Fumatul este interzis in interiorul unitatii de cazare.

Incazul in care decideti sa fumati in camera in care sunteti cazati, vi se percepe o taxa de curatenie de 100 euro.

Hotelul îşi rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit anterior sosirii.

Politica de anulare

Cu exceptia rezervarilor nerambursabile, rezervarile pot fi anulate fara penalizare daca anularea lor este comunicata unitatii de cazare cu cel putin 24 de ore inaintea datei sosirii. In caz contrar sau in caz de neprezentare hotelul va taxa prima noapte de cazare. In cazul rezevarilor nerambursabile, in cazul anularii, modificarii sau in caz de neprezentare, pretul total va fi incasat iar camerele vor fi disponibilizate.

Pretul total al rezervarii va fi incasat in ziua rezervarii, doar in cazul rezervarilor nerambursabile.

In caz de neprezentare, unitatea turistica isi rezerva dreptul de a aplica o penalizare egala cu contravaloarea primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Cererile de rambursare ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice nu pot fi aplicate rezervarilor nerambursabile.

Cererile trebuie efectuate in scris si necesita confirmare scrisa din partea unitatii de cazare.